PYYDÄ TARJOUS

Annamme sinulle aina parhaan hinnan!

KYSY TARJOUS
Ladata Tietoja
Lataa EsiteLataa Yhteenveto

PALVELUN YLEISKATSAUS

Purkaminen on tärkein toimintamme. Rakennuksen purku hoidetaan nykyaikaisilla laitteillamme, ja huolehdimme kaikista purkutöistä kaikenkokoisilla paikoilla. Purkamme asuin- ja liikerakennukset, teollisuusrakennukset ja työmaat. Huolehdimme kaikista purkutöiden näkökohdista prosessin alusta loppuun. Ydinosaamisemme on rakennuksen purku.

SK Työt on kasvava ja elinvoimainen yritys, joka toimii koko Suomen alueella. Meillä on motivoitunut, joustava ja ammattitaitoinen työryhmä, ammattitaitoinen henkilökunta, joka noudattaa ympäristölakeja- ja asetuksia sekä korkeaa työturvallisuutta. Meillä on yli 5 vuoden kokemus ja todellinen keskittyminen asiakastyytyväisyyteen.

  • Kokonaispurku/Massiivipurku

   Kokonaispurku/Massiivipurku

   SK Työt purkaa tehokkaasti ja turvallisesti vanhat rakennukset tai osan niistä. Käytämme kohteeseen sopivimpia menetelmiä ja koneita. Kokonaispurkutyöt voidaan tehdä urakkana tai tuntityönä.

  • Robottipiikkaus

   Robottipiikkaus

   Piikkausrobotti on oivallinen laitevalinta, kun tarvitaan paljon purkuvoimaa ja ylettyvyyttä ahtaassa tilassa. Siihen voidaan myös liittää piikkausvasaran lisäksi muita työkaluja, kuten kauha, purkukoura, routakoukku, betonijyrsin tai betonimurskain.

  • Saneerauspurku

   Saneerauspurku

   Saneerauspurku sekä muut vaativat purkutyöt kauttamme rautaisella ammattitaidoilla ja monipuolisella kalustollamme.

HINNAT

Tuntityöt

 • pelkkä tuntityö 34 € / h
 • mies + laite 40 € / h
 • mies + laite esim. hionta esim. timanttikuppilaikka ja puukkosahan terät 42 € / h

Pitkäaikainen työ sopimuksen mukaan.

Copyright © 2023 SK TYÖT.